Pladsholder-lærred

Privatlivspolitik

Ikrafttrædelsesdato: 20.12.2020

 Introduktion

  • Vores privatlivspolitik regulerer dit besøg på golfturkey.com og forklarer, hvordan vi indsamler, beskytter og videregiver oplysninger, der stammer fra din brug af vores tjeneste.

  • Når du bruger vores tjenester, giver du dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Dette gør det muligt for os at forbedre kvaliteten af den service, vi tilbyder dig.

  • Medmindre andet er angivet i denne Privatlivspolitik, har terminologien her de samme definitioner som i vores Vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser regulerer din brug af vores tjenester og udgør sammen med denne fortrolighedspolitik en bindende aftale mellem dig og os.

Definitioner

  • SERVICE betyder golfturkey.com hjemmeside.

  • PERSONLIGE DATA betyder data om en levende person, der kan identificeres ud fra disse data (eller ud fra disse og andre oplysninger, som vi enten er i besiddelse af eller sandsynligvis vil komme i besiddelse af).

  • BRUGSDATA er data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (for eksempel varigheden af et sidebesøg).

  • COOKIES er små filer, der gemmes på din enhed (computer eller mobil enhed).

  • DATAANSVARLIG betyder en fysisk eller juridisk person, der (alene eller i fællesskab eller sammen med andre personer) bestemmer, til hvilke formål og hvordan personoplysninger behandles eller skal behandles. I denne privatlivspolitik er vi dataansvarlige for dine data.

  • DATAPROCESSORER (ELLER TJENESTEUDBYDERE) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af den dataansvarlige. Vi kan bruge tjenester fra forskellige tjenesteudbydere til at behandle dine data mere effektivt.

  • DATAEMNET er enhver levende person, der er genstand for persondata.

  • BRUGEREN er den person, der bruger vores tjeneste. Brugeren svarer til den registrerede, der er genstand for personoplysninger.

Indsamling og brug af oplysninger

  • Vi indsamler forskellige typer information for at kunne levere og forbedre vores service.

Typer af indsamlede data

  • Persondata Når du bruger vores service, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("persondata"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

    • 0.1. E-mail-adresse

    • 0.2. Fornavn og efternavn

    • 0.3. Telefon nummer

    • 0.4. Adresse, Land, Stat, Provins, Postnummer, By

    • 0.5. Cookies og brugsdata

  • Vi kan bruge dine data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og andre oplysninger, der kan interessere dig. Du kan fravælge at modtage nogen af disse meddelelser fra os ved at følge afmeldingslinket.

Brugsdata

  • Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste eller får adgang til tjenesten via en hvilken som helst enhed ("brugsdata").

  • Disse brugsdata kan omfatte oplysninger som din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider i vores tjeneste, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

  • Når du tilgår tjenesten med en enhed, kan disse brugsdata omfatte oplysninger såsom den type enhed, du bruger, din enheds unikke ID, IP-adressen på din enhed, din enheds operativsystem, den type internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data. Sporing af cookie-data: Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore vores serviceaktivitet og opbevare visse oplysninger. Cookies er filer med en lille mængde data, som kan omfatte en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra en hjemmeside og gemmes på din enhed. Andre sporingsteknologier, såsom beacons, tags og scripts, bruges også til at indsamle og spore oplysninger og forbedre og analysere vores service. Du kan indstille din browser til at afvise alle cookies eller til at angive, hvornår der sendes en cookie. Du kan dog muligvis ikke bruge nogle dele af vores service, hvis du ikke accepterer cookies.

  • Eksempler på cookies, vi bruger:

    • 0.1. Session-cookies: Vi bruger sessionscookies til at drive vores tjeneste.

    • 0.2. Præference-cookies: Vi bruger præference-cookies til at huske dine præferencer og indstillinger.

    • 0.3. Sikkerhedscookies: Vi bruger sikkerhedscookies til sikkerhedsformål.

    • 0.4. Cookies til annoncering: Reklamecookies bruges til at vise dig reklamer, der kan være relevante for dig og dine interesser.

Andre data

  • Når du bruger vores tjeneste, kan vi også indsamle følgende oplysninger: køn, alder, fødselsdato, fødested, pasoplysninger, statsborgerskab, registrering på bopælsstedet og den faktiske adresse, telefonnummer (arbejde, mobil), oplysninger om civilstand, familiemedlemmer, socialsikringsnummer (eller anden skatteyderidentifikation), kontorlokation og andre data.

Brug af data

  • Vi bruger de indsamlede data til forskellige formål:

    • 0.1. til at levere og vedligeholde vores tjeneste;

    • 0.2. at underrette dig om ændringer i vores tjeneste;

    • 0.3. for at give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores tjeneste, når du vælger at gøre det;

    • 0.4. til at yde kundesupport;

    • 0.5. at indsamle analyser eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores service;

    • 0.6. at overvåge brugen af vores tjeneste;

    • 0.7. at opdage, forebygge og løse tekniske problemer;

    • 0.8. at opfylde ethvert andet formål, som du giver dem til;

    • 0.9. til at udføre vores forpligtelser og håndhæve vores rettigheder i henhold til eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os, herunder til fakturering og opkrævning;

    • 0.10. at give dig meddelelser om din konto og/eller dit abonnement, herunder meddelelser om udløb og fornyelse, e-mailinstruktioner osv;

    • 0.11. at give dig nyheder, særlige tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, og som svarer til dem, du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger;

    • 0.12. På enhver anden måde, vi kan beskrive, når du giver oplysningerne;

    • 0.13. til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af data

  • Vi opbevarer kun dine persondata, så længe det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Vi vil opbevare og bruge dine persondata i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

  • Vi vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre vores tjenestes funktionalitet, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af data

  • Dine oplysninger, herunder personoplysninger, kan blive overført til - og vedligeholdt på - computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan være forskellige fra dem i din jurisdiktion. Bemærk venligst, at vi overfører data, herunder personoplysninger, til cloud-servere og behandler dem der. Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik, efterfulgt af indsendelse af sådanne oplysninger, repræsenterer din aftale om denne overførsel. Vi vil tage alle de skridt, der med rimelighed er nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i henhold til denne fortrolighedspolitik. Ingen overførsel af dine personlige data vil ske til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af data

  • Vi kan videregive personlige oplysninger, som vi indsamler, eller som du giver os:

    • 0.1. Videregivelse til retshåndhævelse. Under visse omstændigheder kan vi være forpligtet til at videregive dine persondata, hvis det kræves ved lov eller som svar på offentlige myndigheders gyldige anmodninger.

    • 0.2. Forretningstransaktion. Hvis vores datterselskaber eller vi er involveret i en fusion, et opkøb eller et salg af aktiver, kan dine personoplysninger blive overført.

    • 0.3. Andre tilfælde. Vi kan også videregive dine oplysninger:

      • 0.3.1. til vores datterselskaber og associerede selskaber;

      • 0.3.2. til entreprenører, tjenesteudbydere og andre tredjeparter, som vi bruger til at støtte vores virksomhed;

      • 0.3.3. for at opfylde det formål, som du giver dem til;

      • 0.3.4. til ethvert andet formål, der oplyses af os, når du giver oplysningerne;

      • 0.3.5. med dit samtykke i alle andre tilfælde;

      • 0.3.6. hvis vi mener, at videregivelse er nødvendig eller passende for at beskytte virksomhedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores kunder eller andre.

Sikkerhed af data

  • Dine datas sikkerhed er vigtig for os, men husk, at ingen transmissionsmetode over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Selvom vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

  • Hvis du er bosiddende i Den Europæiske Union (EU) eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheder, der er omfattet af GDPR.

  • Vi tilstræber at tage rimelige skridt til at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af dine persondata.

  • Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige data vi har om dig, og hvis du ønsker dem fjernet fra vores systemer, bedes du sende os en e-mail på info@golfturkey.com.

  • Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

    • 0.1. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig;

    • 0.2. Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige;

    • 0.3. Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige data;

    • 0.4. Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine personlige oplysninger;

    • 0.5. Retten til dataportabilitet. Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format;

    • 0.6. Retten til at trække samtykke tilbage. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid, når vi er afhængige af dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger;

Bemærk, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi svarer på sådanne anmodninger. Bemærk, at vi muligvis ikke er i stand til at levere service uden nogle nødvendige data.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine persondata.

Kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) for at få flere oplysninger.

Tjenesteudbydere

  • Vi kan ansætte tredjepartsvirksomheder og enkeltpersoner til at lette vores service ("tjenesteudbydere"), levere service på vores vegne, udføre servicerelaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores service bruges. Disse tredjeparter har kun adgang til dine persondata for at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtet til ikke at videregive eller bruge dem til noget andet formål.

Analyse

  • Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores tjeneste.

CI/CD-værktøjer

  • Vi kan bruge tredjeparts tjenesteudbydere til at automatisere udviklingsprocessen for vores tjeneste.

Adfærdsbaseret remarketing

  • Vi kan bruge remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder, efter at du har besøgt vores tjeneste. Vores tredjepartsleverandører og vi bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg i vores tjeneste.

Betalinger

  • Vi kan levere betalte produkter og/eller tjenester inden for tjenesten. I så fald bruger vi tredjeparts tjenester til betalingsbehandling (f.eks. betalingsprocessorer).

  • Vi gemmer eller indsamler ikke dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger gives direkte til vores tredjeparts betalingsbehandlere, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Disse betalingsbehandlere overholder standarderne i PCI-DSS, som administreres af PCI Security Standards Council, der er en fælles indsats fra mærker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-kravene er med til at sikre en sikker håndtering af betalingsoplysninger.

Links til andre websteder

  • Vores tjeneste kan indeholde indhold og links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den pågældende tredjepartsside. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår alle siders privatlivspolitik. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for tredjepartswebsteder eller -tjenesters indhold, privatlivspolitikker eller praksis.

Børns privatliv

  • Vores tjenester er ikke beregnet til brug af børn under 18 år ("barn" eller "børn"). Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra børn under 18 år.

  • Hvis du ved, at et barn har givet os persondata, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personoplysninger fra børn uden at verificere forældrenes samtykke, fjerner vi disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik

  • Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

 Kontakt os Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail: info@golfturkey.com

Abonner på vores nyhedsbrev. (engelsk)
Få de fedeste tilbud leveret direkte til din indbakke hver måned!
Abonnement
© 2024 golfturkey.com
Sammenslutningen af tyrkiske rejsebureauer

Som et fremtrædende medlem af TÜRSAB - Tyrkiets sammenslutning af rejsebureauer-GolfTurkey.com følger en arv, der prioriterer troværdighed, gennemsigtighed og enestående kvalitet.

TÜRSAB fungerer som et regulerende organ og en vejledende enhed, der leder branchen mod bæredygtige og innovative rejseløsninger. Foreningen opretholder Global Ethic Codes for Tourism i overensstemmelse med FN's mål for bæredygtig udvikling og World Tourism Organization (UNWTO).

For den kræsne golfspiller betyder det, at en reservation hos GolfTurkey.com rækker ud over at sikre en tee-tid. Det repræsenterer en investering i en oplevelse, der har gennemgået en streng evaluering, der opfylder vores interne kriterier og TÜRSAB's krævende standarder.

International sammenslutning af golfturoperatører

Forestil dig et netværk, der er så omfattende og engageret i golf, at det omfatter 91 lande og dominerer over 90% af det globale udbud af golfferier. Velkommen til International sammenslutning af golfturoperatører (IAGTO) - det centrale knudepunkt for golfturismeindustrien.

Som et fornemt medlem af IAGTO, GolfTurkey.com er en del af en gruppe, der lever op til de højeste standarder inden for golfrejser. IAGTO blev grundlagt i 1997 og er ikke blot en forening, men et globalt konsortium af 2.270 akkrediterede medlemmer, herunder førende golfresorts, flyselskaber og rejsearrangører som os selv. Med et fast fokus på at forbedre oplevelsen for den golfrejsende sætter IAGTO hele tiden branchens standarder for kvalitet og service.

Når du booker din kommende golfferie med GolfTurkey.comDu arrangerer ikke bare en rejse - du sikrer dig en oplevelse, der er godkendt af en organisation, der er dybt forankret i golfkulturen.

Vi inviterer dig til at udforske vores golfpakker og lade os guide dig mod din næste uovertrufne golfrejse. Din ideelle golfferie er kun et sving væk.

Beskyttede tillidstjenester

Opererer under Eros Travel Ltd., Golfturkey.com er en stolt Beskyttede tillidstjenester (PTS)-medlem med medlemsnummer 6060.

For kunder, der bor i Storbritannien, kan vi forsikre, at alle finansielle transaktioner opbevares sikkert på en adskilt konto, der administreres af uafhængige trustees. Disse midler er udelukkende beregnet til opfyldelse af hver enkelt booking.

  • Du er velkommen til at tjekke vores PTS-medlemskabs specifikationer, før du booker. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte PTS på ask@protectedtrustservices.com eller +44 20 7190 9988.

  • PTS er akkrediteret af Financial Conduct Authority (FCA), hvilket giver et ekstra lag af tillid og sikkerhed, når du booker hos et PTS-medlem.

  • Golfturkey.comVi er stolte af at overholde pakkerejsereglerne takket være vores partnerskab med PTS. Disse regler beskytter dig, forbrugeren, mod forretnings- eller leverandørsvigt.

  • Du kan besøge følgende links for at se

Book med selvtillid

Book med selvtillid

Forestil dig selv på den første tee på en internationalt anerkendt golfbane, hvor sollyset oplyser den store fairway foran dig. Den ro, du oplever, skyldes ikke kun spillet, men også den sikkerhed, du får ved at sikre din golfferie gennem GolfTurkey.com.

Vi er ikke bare et rejsebureau, men din specialiserede partner i at designe uovertrufne golfoplevelser. Som akkrediteret Beskyttede tillidstjenester, IAGTO, og Tursab medlemmer, opretholder vi de højeste standarder for økonomisk sikkerhed og brancheekspertise.

Vi inviterer dig til at gennemse vores nøje udvalgte udvalg af golfpakker, så dine ambitioner kan blive til virkelighed. Når du er klar til at realisere disse drømme, skal du vide, at din investering er sikret, ligesom et mesterligt udført tee-slag. Vi opfordrer dig til ikke kun at stole på vores forsikringer - oplev selv forskellen.

Reserver din plads i dag, og tag på en golfferie uden bekymringer.

da_DKDansk